loading

It is a long established fact that a reader will be distracted.

Contacts

Milan Smiljanić, vicešampion sveta u pauerliftingu, prvi i za sada jedini osvajač medalja sa svetskog IPF prvenstva u istoriji srpskog pauerlifting sporta.

U prošlosti se pored powerliftinga bavio karateom i ragbijem.

Takmičarskim pauerlifting sportom se neprekidno bavi preko 10 godina, prvi put u “Klubu dizača tegova Partizan”. Višestruki je državni šampion, šampion Balkana i aktuelni državni rekorder u kategoriji +120kg. Takmiči se u klasičnom pauerliftingu ili popularno, RAW (bez opreme). Osvajač je svih takmičenja iz kalendara Poverlifting saveza Srbije.

Vicešampion sveta (2019 M1)  i prvak evrope u diviziji  M1 Powerlifting Classic Albi Francuska 2020.

Završio je Beogradsku poslovnu školu, transfer program i specijalističke strukovne studije na Fakultetu organizacionih nauka. Po obrazovanju je specijalista strukovni menadžer za ljudske resurse (diploma, dodatak diplomi).Zaposlen u Agenciji za privredne registre od 2005 godine. Oženjen je i otac dvoje dece.

Zbog ostvarenih rezultata i doprinosa razvoju pauerlifting sportu, Poverlifting savez Srbije je odlučio da ga kao vrhunskog sportistu nagradi besplatnim školovanjem za program licenciranja u sportu (Ugovor o licenciranju) čime je postao jedan od prvih nosilaca licence pauerlifting instruktora. Pohađao je mnoge seminare i držao je iste na temu poverlifting sporta.

Zbog uspeha na Balkanskom prvenstvu (27. i 28. maja) 2017. godine, Milan Smiljanić je kategorizovan kao vrhunski sportista, na osnovu Pravilnika.

U novembru 2018. godine, Milan Smiljanić je imenovan za predsednika Poverlifting saveza Srbije.

Naredno takmičenje

BUDITE DEO SAVEZA

Svi klubovi koji žele biti članovi saveza moraju uplatiti članarinu od 7500 dinara na račun saveza. Popunitit pristupnicu koju možete preuzeti ovde i kopiju rešenja iz APR-a poslati na adresu saveza Vidikovački venac 80b, 11090 Beograd.

gymster-subscribe-image
newsletter pretplata
Budite u toku sa radom saveza,praćenjem izveštaja putem emaila.