loading

It is a long established fact that a reader will be distracted.

Contacts

Ove godine prvi put u istoriji Powerlifting saveza Srbije naši takmičari će učestvovati na Arnold Classic Europe u Španiji od 23.-25.septembra 2016.godine.

Reprezentaciju Republike Srbije (Powerlifting savez Srbije) čine naši najbolji takmičari: Milan Smiljanić, Aleksandra Aranitović, Vanja Števanov i Saša Lampas.

Milan Smiljanić će nas predstavljati kao vođa Reprezentacije i kao takmičar u powerlifting classic. Milan Smiljanić je jedan od najboljih takmičara saveza, koji osvaja veoma značajne rezultate na takmičenjima. Prošle godine na Srbija Kupu u Sokobanji uspeo je da postigne najbolji rezultat i postane Apsolutni pobednik Srbija Kupa.

Aleksandra Aranitović jedini ženski takmičar predstaviće nas u powerlifting classic. Aleksandra je veoma talentovana devojka koja je za 2015.godinu bila proglašena za najbolju takmičarku u prošlogodišnjoj sezoni. Dok je ove godine na Balkanskom prvenstvu postala najjača žena Balkana.

Vanja Števanov će nas predstavljati u bench press classic. Vanja je veoma uspešan takmičar u bench press-u. U svojoj kategoriji do 83 kg, koja je inače najbrojnija kategorija, uspeva da sve konkurente nadmaši i svaki put uspe da osvoji prvo mesto.Ove godine beleži uspehe u Bačkom Petrovcu, Vršcu i Leskovcu.

Saša Lampas kao najmlađi takmičar će nas predstavljati u bench press classic. Saša ima veoma značajne rezultate i u juniorskoj i seniorskoj kategoriji. Ove godine na Jubilarnom 20.otvorenom prvenstvu Vršca uspeo je da postigne najbolji rezultat i postane Apsolutni pobednik.

Našim takmičarima predstoji radno leto, da se što bolje spreme za ovako veliko takmičenje i da postignu što bolje rezultate. Powerlifting savez Srbije želi puno sreće i uspeha našim takmičarima na Arnols Classic Europe u Španiji.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gymster-subscribe-image
newsletter pretplata
Budite u toku sa radom saveza,praćenjem izveštaja putem emaila.