loading

It is a long established fact that a reader will be distracted.

Contacts

Saša Cvetković je na evropskom prvenstvu u Francuskoj ostvario nezabeležen uspeh. On je u kategoriji M2 – 120kg osvojio prvo mesto i postao šampion starog kontinenta. Rezultatima Čučanj 262,5kg Bench press 160kg i Mrtvo dizanje 275kg sačinio je total od 697,5kg i za 2,5kg bio bolji od norveškog takmičara, a 5kg od takmičara iz Velike Britanije.

Zabeleženo 9 uspešnih od ukupno 9 pokušaja. Zlatna medalja u čučnju, srebrna u mrtvom dizanju i bronzana u bench presu. U ukupnom plasmanu zlato.

Saša Cvetković, rođen 11.07.1970, završio Fakultet fizičke kulture u Nišu, 12 godina igrao aktivno košarku u KK ,Mladost Kablovi” i prošao sve selekcije. Od srednje škole počeo sa radom u teretani, koja je rekreativno i vremenom prerasla u strast. 1995 otvara prvu teretanu ,,SHARK” u Zaječaru da bi se kasnije posao širio u Nišu, Kladovu…

Powerliftingom se takmičarski bavi 3 godine. Vlasnik je državnog rekorda u benču i mrtvom dizanju. Balkanski šampion iz 2018 godine. Ulaže sebe 100% u powerlifting i najbolji je dokaz da kada se čovek bavi sportom na iskonski i jedini pravi način da i u kasnijim godinama može biti uspešan takmičar i postati šampion.

On će nas takođe predstavljati na svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gymster-subscribe-image
newsletter pretplata
Budite u toku sa radom saveza,praćenjem izveštaja putem emaila.