loading

It is a long established fact that a reader will be distracted.

Contacts

Powerlifting savez Srbije je prinuđen da otkaže tradicionalni Gala kup.

Powerlifting klub “Pobednik” organizator takmičenja je učinio sve da se takmičenje održi ali situacija u Nišu sa Kovidom je više nego alarmantna i hala u kojoj treba da se takmičenje održi pretvorena je u Kovid centar. Zabranjena su sva takmičenja.

Takmičenje smo pokušali da izmestimo iz Niša u Belu Palanku ali nije odobreno ni od strane te lokalne samouprave.

Situacija u našoj zemlji je više nego ozbiljna, a zdravlje takmičara je na prvom mestu i stoga nerado ali sa razumevanjem i u skladu sa merama naše Države donosimo jedinu moguću ali veoma nepopularnu odluku.

Izvinjavamo se svim našim takmičarima ali ovo su stvari na koje ne možemo da utičemo.

Ovim činom takmičarska sezona je završena.

Podsećamo klubove da će uskoro prelazni i upisni rok u skladu sa donetim registracionim pravilnikom.

Rok za upis/prelaz takmičara počinje od 15 decembra i traje do 15 januara. Samo takmičari koji se u tom periodu registruju/preregistruju imaju pravo nastupa na Državnom prvenstvu u narednoj takmičarskoj godini.

Spisak svih takmičara koji će imati pravo nastupa biće izložen na sajtu do 20 januara. Novina se ogleda u tome da neće moći kao do sada da takmičar “upadne u sred sezone” već mora biti registrovan u navedenom periodu, na početku takmičarske sezone.

Klubovi mogu i treba da registruju takmičare u toku cele godine, a pravo nastupa takmičar stiče nakon upisa u Registar takmičara koji će uskoro biti na sajtu saveza, na početku svake sezone.

Dalje, predlog takmičarskog kalendara za narednu godinu od strane Upravnog odbora, uslove organizacije generalni sekretar PSS poslaće svim članovima na mail i biće objavljen na sajtu do 15 decembra.

Vaš PSS
Sportski pozdrav!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gymster-subscribe-image
newsletter pretplata
Budite u toku sa radom saveza,praćenjem izveštaja putem emaila.