loading

It is a long established fact that a reader will be distracted.

Contacts

Na Master Evropskom prvenstvu u Češkoj (Plzenj) koje se održalo od 06-13 jula 2021. godine POWERLIFITNG reprezentacija Srbije nastupila je u istom sastavu kao i prošle godine i ostvarila je sledeće rezultate:
1. 10. jula nastupio je Sava Vasiljevski u kategoriji M4 do 93kg. Osvojio je srebrnu medalju u čučnju (140kg); srebrnu medalju u potisku sa ravne klupe (80kg); zlatnu medalju u disciplini mrtvo dizanje (195kg), te je u ukupnom plasmanu osvojio drugo mesto i srebrnu medalju.
2. 11. jula nastupio je Saša Cvetković u kategoriji M2 -120kg. On je u disciplini čučanj oborio evropski rekord koji je iznosio 272,5kg za 2,5kg. Podigao je 275kg u čučnju i osvojio zlatnu medalju. Saša je u disciplini potisak sa ravne klupe podigao 160kg i osvojio srebrnu medalju, dok je u disciplini mrtvo dizanje podigao 282,5kg i osvojio zlato. Što je najvažnije Saša je u ukupnom plasmanu osvojio prvo mesto postavivši novi evropski rekord u totalu od 717,5kg. Da, dobro ste pročitali, Saša je evropski rekorder u čučnju i totalu.
3. 13. jula nastupio je Milan Smiljanić divizija M1, kategorija +120kg. Osvojio je bronzane medalje u disciplinama čučanj i potisak sa ravne klupe podigavši 310kg i 207,5kg. U ukupnom plasmanu zauzeo je četvrto mesto.
Kao i prošle godine nešto što nije moglo biti ni san postaje java.
Sloga biće poraz vragu!
Čestitke svima i idemo dalje.
Sportski pozdrav.
Vaš PSS!

1 Comment

  1. Slavica

    Imamo zaista jako dobre takmicare u ovim disciplinama ali se o njima ne govori. Sve cestitke i napredujte, bravo!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gymster-subscribe-image
newsletter pretplata
Budite u toku sa radom saveza,praćenjem izveštaja putem emaila.