loading

It is a long established fact that a reader will be distracted.

Contacts

Zbog svakodnevnog pogoršavanja situacije sa COVID virusom u našoj zemlji, a na predlog domaćina-organizatora (PBBSK Knjaževac) Državnog prvenstva u BENCH PRESS disciplini koje je prvobitno bilo zakazano za 23. oktobar 2021. godine Upravni odbor PSS saglasan je sa predlogom organizatora i predviđa da je za naš sport najbolje da se takmičenje održi dok je to moguće. Izvinjavamo se takmičarima i trenerima zbog ovakve odluke, znamo da takmičari pripreme prilagođavaju na prvobitni datum ali očekujemo razumevanje zbog navedenih razloga i smatramo da je najvažnije da se kalendarski sva planirana takmičenja održe. Datume GALA KUPA objavićemo nešto kasnije, a detalje o Prvenstvu Vojvodine uskoro će objaviti autonomni powerlifting savez.
Prijave za Državno prvenstvo u BENCH PRESS-u obaviti od 20-30 avgusta preko zvaničnog sajta Powerlifting saveza Srbije.
Na kraju, satnica merenja takmičara biće poznata nakon završetka grupa. Moguća je korekcija mesta održavanja Godišnje skupštine. Ukoliko dođe do izmena bićete obavešteni nekoliko dana pred takmičenje.

Poslednji dan za promenu kategorija je 30. avgust,takmičari koji ne udju u kategoriju za koju su se prijavili nemaju pravo nastupa.

Sportski pozdrav!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gymster-subscribe-image
newsletter pretplata
Budite u toku sa radom saveza,praćenjem izveštaja putem emaila.