loading

It is a long established fact that a reader will be distracted.

Contacts

Поштовани powerlilifting спортисти,

Државно првенство у powerlilifting спорту за сениорe/ке биће одржано у спортском центру Раковица у Београду 25-26.05.2024. године.

Информације везане за такмичење:

– Рок за пријаву је до 18.05.2024. године путем Линка и на сајту www.spf.rs

– Пријаве на дан такмичења нису могуће, Након пријаве на сајту добићете потврду на мејл, уколико потврда не стигне контактирајте takmicarska@spf.rs.

– Само клубови који до државног првенства измире годишњу чланарину могу пријавити своје такмичаре.

– Пријаве без достављеног спортског лекарског прегледа(не старијег од 6 месеци) и доказа о уплати котизације нису валидне.

– Промена тежинске категорије могућа је до 18.05.2024. године слањем мејла на takmicarska@spf.rs

– Такмичари који на мерењу не успеју да уђу у пријављену категорију немају право наступа.

– На сениорском првенству(Опен 18+) право наступа имају сви регистровани такмичари ПСС старији од 18 година,али се рангирају као Сениори.Такмичари могу обарати државне рекорде у другим старосним категоријама(J,M1,М2) уколико припадају некој од наведених старосних категорија.Такмичари у старосним категоријама СЈ,М3 и М4 немају право наступа на сениорском првенству.(ИПФ Технички правилник 2024)

– Распоред и сатница биће објављени на сајту после истека рока за пријаве, односно 18.05.2024. године.

– Котизације износе 2.500,00 динара по такмичару.Котизације на рачун савеза 165-22101-90 уплаћују председници клубова за своје такмичаре.

П.С. само клубови који су измирили годишњу чланарину и послали књигу својих чланова имају право учешћа на Државном првенству.Спортски лекарски преглед је обавезан за све такмичаре.Уплате котизација уплаћивати на рачуне матичних клубова,а законски заступник клуба налогом за пренос пребацује новац за своје такмичаре на рачун савеза.Уплате котизација од стране физичких лица на рачун ПСС-а неће бити валидне.

Свако добро и спортски поздрав!8

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gymster-subscribe-image
newsletter pretplata
Budite u toku sa radom saveza,praćenjem izveštaja putem emaila.